Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Moerkantsebaan 151

€ 435 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 180m²

Oppervlakte grond: 1123m²

Bouwjaar: 1977

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 611,00

EPC Unieke Code: 202110617-0002430215-RES1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

465

Omschrijving

Ruime te heropwaarderen laagbouw, open bebouwing met 3 slaapkamers, kelder, zolder, bureauruimte die kan omgevormd tot inpandige garage, Zuid-Oost georiƫnteerde tuin, terras en garage gelegen op een volledig omheind perceel te Essen Heikant.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Ruime te heropwaarderen laagbouw, open bebouwing met 3 slaapkamers, kelder, zolder, bureauruimte die kan omgevormd tot inpandige garage, Zuid-Oost georiënteerde tuin, terras en garage gelegen op een volledig omheind perceel te Essen Heikant.

Dankzij een eenvoudige indeling is de woning voorzien van voldoende en ruime ruimtes die in combinatie met een goede plafondhoogte een heus ruimtegevoel creëren.

Factoren die maken dat in deze woning dan ook echt heerlijk kan geleefd worden, de woning is dan ook een ideale gezinswoning.

Voorzien van de voornaamste zaken als een ruime leeftruimte met ruimschoots voldoende lichtinval en een ruime leefkeuken met aaneensluitend een achterkeuken.

De woning is eveneens voorzien 3 voldoende ruime slaapkamers evenals een badkamer met ligbad, wasmeubel en opbergkasten. Een douchescherm is reeds geïnstalleerd zodat men kan opteren voor het nemen van zowel een bad als een douche.

Er is ook een extra ruimte die kan omgevormd tot inpandige garage of in de huidige staat dienst kan doen als ruime bureauruimte en verder zijn er nog een voldoende grote  kelder en een zolder over de hele oppervlakte van het gelijkvloers.

Tot slot is zijn er nog de mooie net onderhouden voor- en ruime zeker zo nette en onderhouden Zuid-Oost georiënteerde achtertuin met garagebox en een oprit die helemaal van de ingang met poort loopt tot vanachter aan de garagebox.

Diverse:

- Open bebouwing
- Laagbouw met kelder en zolder
- 3 slaapkamers
- Zuid-Oost georiënteerde tuin en terras
- Garagebox
- Ruimte die kan dienen als bureau of omgevormd tot inpandige garage
  
Maandelijke betaling: €