Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Handelsstraat 1/1

€ 235 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 77m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 1992

Verwarming: Warmtepomp

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 639,00

EPC Unieke Code: 20240209-0003137393-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

189

Omschrijving

Net ruim instapklaar appartement op een 1ste verdieping met 2 slaapkamers, terras en kelderberging gelegen in het centrum vlakbij station, openbaar vervoer, winkels, scholen, enz. dat zowel per trap als per lift bereikbaar is en wordt verwarmd a.d.h.v. een nog maar één jaar oude lucht/lucht warmtepomp die samen met ramen voorzien van dubbel glas en alu schrijnwerk mee bijdraagt tot EPC label B en asbestveilig >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Net ruim instapklaar appartement op een 1ste verdieping met 2 slaapkamers, terras en kelderberging gelegen in het centrum vlakbij station, openbaar vervoer, winkels, scholen, enz. dat zowel per trap als per lift bereikbaar is.

Het appartement bestaat uit een ruime open leefruimte die kan opgedeeld in woon- en eetkamer met aaneensluitend een keuken met toestellen en voldoende bergingscapaciteit voor toebehoren alsook een nachthal, dewelke men via de ruime open leefruimte kan bereiken en waar de toegangen tot de verschillende ruimtes bij elkaar komen en men zodoende het gastentoilet, de berging, de 2 slaapkamers alsook de badkamer kan bereiken. Het betreft hier één grote en één iets kleinere (maar daarom zeker niet kleine) slaapkamer en een badkamer met was wasmeubel en ligbad met douchescherm. Verder beschikt het appartement over een terras dat men via een toegang in de keuken kan bereiken alsook een kelderberging en wordt het appartement verwarmd a.d.h.v. een nog maar één jaar oude lucht/lucht warmtepomp die samen met de ramen voorzien van dubbel glas en alu schrijnwerk mee bijdragen aan de goede EPC score. Het appartement is bereikbaar zowel per trap als per lift. Appartement is asbestveilig.


Diverse

In het centrum
2 slaapkamers
Kelderberging
Lift aanwezig
Asbestveilig
EPC Label B
Terras
 
Maandelijke betaling: €