Terug naar overzicht

Villa te HEIKANT - Schelpheuvelstraat 53

Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: Onbekend

Oppervlakte grond: 1075m²

Bouwjaar: 2008

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 718,00

EPC Unieke Code: In aanvraag

EPCIn aanvraag

Omschrijving

Op een boogscheut van alle voorzieningen, kan u deze rietenkap villa terugvinden op een zuidOost gericht perceel van respectievelijk 1075m². De woning is gebouwd in 2008, is instap klaar en volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Op een boogscheut van alle voorzieningen, kan u deze rietenkap villa terugvinden op een zuidoost gericht perceel van respectievelijk 1075m².
De woning is gebouwd in 2008, is instap klaar en volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

We bereiken de woning de woning door middel van een automatische afgesloten poort. De oprit leidt naar de garage dewelke ruimte biedt voor 2 wagens. De oprit is voorzien van onderhoudsvriendelijke kiezel en een kleine sfeervolle voortuin.
Via de inkomhal starten we onze tour. De inkom is ruim en geeft meteen een eerste sfeervolle indruk van de woning. Parket/laminaat vloer, houten trap richting verdieping, ruimte voor vestiaire en uiteraard een apart gasten toilet.
Meteen vanuit de inkom bereiken we de bureau. Ook in deze ruimte loopt de parket/laminaat feilloos door. Deze ruimte is voorzien van een volledig ingebouwde kastenwand en voldoende natuurlijk lichtinval.

We lopen verder richting woonkamer. Ook deze ruimte is voorzien van parket/laminaat vloer en natuurlijk lichtinval langs elke muur. Grote raampartijen geven een direct zicht en toegang tot de achterliggende tuin. De woonkamer is opgedeeld in een sfeervolle zithoek en een eethoek voor gasten en familie. Door middel van een dubbele openslaande deur bereiken we de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijt hoek. De keuken is voorzien van alle moderne ingebouwde snufjes.

Op de eerste verdieping van de woning zijn 4 slaapkamers aanwezig op tapijt alsook een volledig ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbel badkamer meubel. Tot slot is er een praktische bergplaats aanwezig waar de wasmachine en droger weggeborgen zijn. Een praktische berg zolder.

Achteraan de woning is het heerlijk vertoeven op het ruime terras of onder de overkapping in de lounge hoek. Beide geven een prachtig en oneindig zicht op de achterliggende landerijen waardoor rust verzekerd is !


Tot slot:

- De woning is instap klaar
- Verwarming door middel van aardgas
- Woning is voorzien van dubbele beglazing
- Gelegen op een zéér gewilde locatie te Essen-Heikant
- Zeer hoge afwerkingsgraad met kwaliteitsvolle en duurzame materialen
Maandelijke betaling: €