Terug naar overzicht

Woning te KLEINE HORENDONK - Corsicalaan 11

€ 225 000 Bereken lening en notaris kosten

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 116m²

Oppervlakte grond: 2648m²

Bouwjaar: 1989

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Op te frissen

Kadastraal inkomen: € 528,00

EPC Unieke Code: 20200906-0002311949-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

598

Omschrijving

Deze ruime volledig uit stenen opgetrokken instapklare zuid georiënteerde woning uit 1989 en gelegen te midden van het groen en de rust in de weekend zone van Essen-Horendonk op een perceel van respectievelijk 2647,50 m², de woning is bereikbaar via een oprit met ong. 1m hoge metalen dubbele poort. De woning is praktisch geheel onderkelderd en beschikt over 3kamers, 1 badkamer, 1 douche kamer, 2 carport2 en een tuin berging.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Deze ruime volledig uit stenen opgetrokken instapklare zuid georiënteerde woning is gebouwd in 1989 en gelegen te midden van het groen en de rust in de weekend zone
van Essen-Horendonk op een perceel van respectievelijk 2647,50 m², de woning is bereikbaar via een oprit met ong. 1m hoge metalen dubbele poort.

De woning is praktisch geheel onderkelderd en beschikt  over 3kamers, 1 badkamer, 1 douche kamer, 2 carport2 en een tuin berging.

Eens de ong. 1m hoge metalen dubbele poort voorbij bereiken we via de oprit de woning met de d.m.v. carport overdekte hoofdingang en aan de rechterkant van
de woning kan men de 2e carport en de tuin berging terug vinden.

Men komt bij het binnen gaan in een inkomhal met links de trap naar de 1ste -en enige- verdieping die beschikt over 3 kamers, 1 douche kamer en een toilet.

De 1ste deur onmiddellijk rechts in de inkomhal geeft uit op de badkamer met bad, wasmeubel en toilet. De 2e deur rechts op een berging en als men gewoon rechtdoor gaat komt men in de ruime L-vormige leefruimte met aaneensluitend open keuken met toestellen(o.a. ijskast, dubbele oven en vaatwasser) en een schuifpui via dewelke toegang geeft tot de ruime tuin.

In de keuken kan men eveneens de deur terug vinden die leidt naar de zeer ruime kelder met de d.m.v. de indeling verschillende ruimtes.
Maandelijke betaling: €