Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Valkstraat 20

€ 237 795 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 120m²

Oppervlakte grond: 1220m²

Bouwjaar: 1998

Verwarming: Propaan

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 470,00

EPC Unieke Code: 20190820-0002187134-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

459

Omschrijving

Deze charmante volledig uit hout opgetrokken instap klare zuid georiënteerde woning is gebouwd in 1998 en gelegen te midden van het groen en de rust in de weekend zone van Essen-Horendonk op een geheel omheind perceel van respectievelijk 1.220 m²
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Deze charmante volledig uit hout opgetrokken instap klare zuid georiënteerde woning is gebouwd in 1998 en gelegen aan de rand van het groen en de rust in de weekend zone van Essen-Horendonk op een geheel omheind perceel van respectievelijk 1.220 m² en eenvoudig bereikbaar via de verharde weg.

Eens de poort met deurbel voorbij bereiken we via de oprit de woning met aangelegde tuin.

De woning is bereikbaar via de inkomhal met apart toilet en berging ruimten. Via de inkomhal komen we in de half open ingebouwde keuken die voorzien is van koelkast met diepvries, een gasvuur met 4 bekken, een gewone- en een microgolfoven. Recht voor U is er een deur die toegang biedt  tot de aangelegde tuin.

Hetgeen ook meteen opvalt zijn het aantal raampartijen met veel natuurlijk lichtinval. De open kant van de half open ingebouwde keuken verschaft ons via de doorsteek die de eetkamer is, toegang tot een sfeervolle living met houtkachel. Voor deze houtkachel is er bovendien voor maar liefst een jaar brandhout voorradig. Vanachter in de woonkamer treffen we de qua infrastructuur handig en tevens goed ingewerkte trap naar de 1ste verdieping.

Hier komen we meteen in de nacht hal die het toegang portaal is voor de overige zich boven bevindende ruimten zoals daar zijn de twee slaapkamers waarvan er één eventueel ook als bureau of hobbyruimte kan dienen, een kleine dressing en een kleine maar fijne badkamer met was meubel en bad met douche scherm.

Er is centrale verwarming op propaangas daar aardgas hier niet voorhanden is en de beneden vloer is geïsoleerd. Ook is de woning voorzien van een kruipruimte.

Op het perceel bevinden zich tevens een garage/werkruimte met elektriciteit en een tuinhuis, deze zijn echter niet conform met het oorspronkelijke plan van de woning.

Technisch:
-dak is geïsoleerd met 6cm glaswol
-de vloeren zijn volledig geïsoleerd met 14cm glaswol tussen de houten balken
-de CV-ketels is een condensatie ketel van 2009
 

               
Maandelijke betaling: €