Terug naar overzicht

Loft te AALST - Ninovestraat 3.1

€ 225 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 125m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2019

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Nieuwbouw

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: In aanvraag

EPCIn aanvraag

Omschrijving

Uniek project " Residentie Brupoort ". Het project heeft een stijlvolle moderne architectuur met veel aandacht voor licht, aangename leefruimten en energiezuinigheid. Het totaalproject bestaat uit een ondergrondse parkeergarage met 17 staanplaatsen en een gebouw waarin zich 13 appartementen en 1 duplex-appartement bevinden. Het gebouw omvat: een gemeenschappelijke kelderverdieping met 17 autostaanplaatsen, stalling voor fietsen, een autolift en technische ruimten – een gelijkvloers met 4 appartementen met individuele tuinen – een eerste verdieping met 4 appartementen – een tweede verdieping met 4 appartementen met terras – een derde verdieping met één luxe-appartement – één duplex-appartement. De appartementen zijn verdeeld over twee bouwvolumes, welke telkens van een eigen circulatie-hal voorzien zijn.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Het project heeft een stijlvolle moderne architectuur met veel aandacht voor licht, aangename leefruimten en energiezuinigheid. Het totaalproject bestaat uit een ondergrondse parkeergarage met 17 staanplaatsen en een gebouw waarin zich 13 appartementen en 1 duplex-appartement bevinden.
Het gebouw omvat: een gemeenschappelijke kelderverdieping met 17 autostaanplaatsen, stalling voor fietsen, een autolift en technische ruimten – een gelijkvloers met 4 appartementen met individuele tuinen – een eerste verdieping met 4 appartementen – een tweede verdieping met 4 appartementen met terras – een derde verdieping met één luxe-appartement – één duplex-appartement. De appartementen zijn verdeeld over twee bouwvolumes, welke telkens van een eigen circulatie-hal voorzien zijn.

Het project is gelegen tussen de Geraardbergsesteenweg en de Ninovestraat, nabij het centrum van Erembodegem en nabij het station van Haaltert. Erembodegem is een deelgemeente van de stad Aalst, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen en op de as Gent-Brussel.
Winkels en openbaar vervoer (spoorwegstation Haaltert, bushaltes,..) bevinden zich op wandelafstand van het project . Op minder dan 500m van het project bevindt zich vrije basisschool De Luchtballon, op minder dan 4 km bevindt zich het centrum met verschillende scholen en andere diensten.
Erembodegem ligt in de Denderstreek en wordt doormidden gesneden door de Dender. Het staat in de geschiedenis bekend voor de talrijke hop-telers en heeft de gekende bezienswaardigheid Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk.
De stad Aalst staat het meest bekend om zijn carnaval. Daarnaast was het de thuishaven van Louis Paul Boon, bekend van zijn boek “Pieter Daens”, over de strijd van de arbeiders in Aalst tegen armoede en onrecht. De stad beschikt over veel groen (stadspark, verschillende natuurgebieden, gebieden langs de Dender…) en heeft een rijk gevuld historisch patrimonium, zoals Schepenhuis met het belfort, Sint-Martinuskerk, Kasteel Ter Linden…                            

Ondergronds:
17 autostaanplaatsen, plaatsen voor fietsen en technische lokalen ivm de nutsvoorzieningen, ciruculatieschachten - met trap en lift - die toegang geven tot de verschillende verdiepingen.
Toegang tot de ondergrondse parkings via autolift die uitgeeft in de Ninovestraat.
Gelijkvloers:
Via Ninovestraat:
Toegang autolift
Private toegang voor duplex-appartement
2 appartementen met eigen tuin
Circulatieschacht met trap en lift
Via Geraardbergsesteenweg:
2 appartementen met eigen tuin
Circulatieschacht met trap en lift.
Eerste verdieping:
Via Ninovestraat:leefgedeelte van duplex (inkom, keuken, leefruimte, toilet, berging)2 appartementen met terrasCirculatieschacht met trap en lift
Via Geraardbergsesteenweg:
2 apparmenten met terras
Circulatieschacht met trap en lift
Tweede verdieping:
Via Ninovestraat:Nachtgedeelte van duplex (2 slaapkamers, badkamer)2 appartementen met terrasciruclatieschacht met trap en lift
Via Geraardbergsesteenweg:
2 appartementen met terras
circulatieschacht met trap en lift
Derde Verdieping:
Volume Ninovestraat:Luxe-appartement met eigen terrasciruclatieschacht met trap en lift

* Prijzen exclusief  BTW, notaris- en registratie e.a. kosten.
Prijslijst is medegedeeld ter informatieve titel en is niet bindend.
Ca. € 3.500 voor aansluiten water, elektriciteit, gas, telefoon, kabel, riolering

Aarzel zeker niet ons te contacteren: een persoonlijke begeleiding helpt u sneller op weg en biedt u een grote meerwaarde.


  
Maandelijke betaling: €