Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Melkerijstraat 4 bus 4H2

€ 235 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 75m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2012

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Nieuwbouw

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 0001257967

EPC Waarde (kWh⁄m²):

115

Omschrijving

Recent dakappartement op de derde verdieping van de oude melkerij, rustig gelegen doch dichtbij commercieel centrum van Essen en openbaar vervoer. Het appartement is bereikbaar met lift en is bereikbaar via inkomhal, woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft U toegang tot een zuidwest terras van ca 14 m². Vanuit de woonkamer is er toegang tot de nachthal diet op haar beurt toegang geeft tot een ingerichte badkamer met ligbad en douche en 2 slaapkamers. In de ondergrondse parking is er een staanplaats voorzien alsook een kelderberging. Zeer energiezuinig EPC 115 kWh/m². Het appartement is verhuurd. Ideaal voor starters of investeerders.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming:

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Het oude melkerijgebouw dateert van 1948 (na de oorlog volledig terug opgebouwd in beton en metselwerk) en werd in 2012 volledig verbouwd worden naar diverse wooneenheden.
De centrale ligging (dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer) in een doodlopende straat maken dit gebouw uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders.

De buitengevel die als waardevol is omschreven werd volledig behouden en gerestaureerd.

Het gebouw wordt betreden via de inkomhal die uitkomt in een patio, waarin de lift en trappenhal zich situeren.
De patio geeft enorm veel sfeer en lichtinval in het gebouw en is ook bedoeld om het sociaal contact in het gebouw te bevorderen.
Op het dak is er tevens een gemeenschappelijk dakterras/tuin van 120 m2 met zuid oriëntatie, dit dakterras zal ingericht worden met verschillende zithoeken.
De elektriciteit van de gemene delen zal voorzien worden via zonnepanelen, zodat er bijna geen kosten moeten betaald worden voor gebruik elektriciteit in de gemene delen.

Naast het hoofdgebouw is er een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling, bereikbaar via de patio met lift en traphal, ook zijn er individuele bergingen in de kelder van het hoofdgebouw en een gemeenschappelijke vuilberging is ook voorzien.

Het recnt dakappartement bestaat uit een inkomhal, woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft U toegang tot een zuidwest terras van ca 14 m². Vanuit de woonkamer is er toegang tot de nachthal die op haar beurt toegang geeft tot een ingerichte badkamer met ligbad en douche en 2 slaapkamers.

Gemeenschappelijke kosten bedragen momenteel € 80 per maand ( verzekering, poetsen gemeenschappelijke delen, ereloon syndicus, elektriciteit gemeenschappelijke delen, reservekapitaal,…)

Technisch:
- Zeer energiezuinig EPC 115 kWh/m².
- vernieuwd in 2012
- Gasketel individueel HR Top
- Zonnepanelen op dak voor gemeenschappelijke delen
- Gemeenschappelijk terras van 120 m²
- het appartement is verhuurd.

Ideaal voor starters of investeerders.
Maandelijke betaling: €