Terug naar overzicht

Villa te KALMTHOUT - Jos Tilborghsstraat 4

€ 350 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 685m²

Oppervlakte grond: 685m²

Bouwjaar: 1958

Verwarming: HR TOP

Algemene staat: Gerenoveerd

Kadastraal inkomen: € 1 280,00

EPC Unieke Code: 0000581570

EPC Waarde (kWh⁄m²):

365

Omschrijving

Deze prachtige, recent gerenoveerde woning is gelegen te Kalmthout - Nieuwmoer op wandelafstand van scholen en winkels. De woning is in 2011 ( met respect voor de authenticiteit ) volledig gerenoveerd. Een meteen opvallende troef is ruimte en natuurlijk lichtinval. de woning omvat een inkomhal, Een zeer ruime l-vormige woonkamer op laminaatvloer met veel natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen, landelijk uitziende keuken voorzien op een travertin tegel (natuursteen) en bevat een praktisch eiland, gas fornuis met 5 pitten, vaatwasser, etc. Een achter inkom met wasmachine en droger. een ruim gastentoilet met wastafel. een bureel ruimte. Deze ruimte kan eenvoudig omgevormd worden tot een extra kamer indien gewenst. Een koele kelder van ca 12 m². Op de verdieping hebben we 3 slaapkamers ( waarvan 2 zeer ruim ) en een badkamer,met ligbad, inloopdouche, handdoekdroger, toilet en dubbel badkamermeubel. Op de tweede verdieping bevindt zich een niet afgewerkte bergzolder.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Deze prachtige, recent gerenoveerde woning is gelegen te Kalmthout - Nieuwmoer op wandelafstand van scholen en winkels.

De woning dateert oorspronkelijk van 1958 maar is in 2011 ( met respect voor de authenticiteit ) volledig gerenoveerd. Een zeer grote en meteen opvallende troef is ruimte en natuurlijk lichtinval.
We betreden de woning via de inkom. Een zeer ruime woonkamer op laminaatvloer. Ook hier valt meteen het natuurlijk lichtinval op door de aanwezig raampartijen. Een open doorgang richting de uitgeruste keuken.
Er is gekozen voor een rustige, landelijk uitziende keuken wat een meerwaarde geeft aan de woning. De keuken is voorzien op een travertin tegel (natuursteen) en bevat veel opbergruimte. Verder is de keuken uitgerust met een praktisch eiland, gas fornuis met 4 pitten, vaatwasser, etc.
Een achter inkom aanwezig voorzien met wasmachine en droger. Deze geeft eveneens uit in het ruim gastentoilet met wastafel. Verder is er een bureel ruimte voorzien op laminaat. Deze ruimte kan ( naast de 3 reeds aanwezige slaapkamers ) eenvoudig omgevormd worden tot een extra kamer indien gewenst. Een praktische koele kelder aanwezig van circa 12 m².

Op de verdieping van de woning bereiken we de ruime nacht hal die uitgeeft in 3 slaapkamers ( waarvan 2 zeer ruim ) en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien op laminaatvloer.  
De vernieuwde badkamer is afgewerkt op travertin (natuursteen) en ook hier is gekozen voor een tijdloze, landelijke uitstraling. De ruimte is voorzien van een ligbad, inloopdouche, handdoekdroger, toilet en dubbel badkamermeubel.

Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich een bergzolder. De zolder is niet afgewerkt. Wel kan men hierop duidelijk de isolatie van de onderliggende verdiepingen zien.

Diverse:
Woning is voorzien van een oprit met achteraan een garage en parkeergelegenheid voor 2 wagens
De garage is voorzien van een elektrische sectionaal poort
Verder is een ruime aangelegde tuin aanwezig dewelke volledig omheind is
Een groot terras aan de woning
Vlakbij, bakkers, winkels en scholen

Technische:
            De woning is in 2011 volledig gerenoveerd (dak is gerenoveerd in 2015)
Keuring elektriciteit conform !
Verwarming door middel van aardgas HR-Top ketel
Gerenoveerd met tijdloze en duurzame materialen
Energiezuinige woning !
  
Maandelijke betaling: €